Намерете влак от Свищов до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 56 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 17:40
Разстояние 64km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Свищов до Велико Търново

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Свищов до Велико Търново. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Свищов до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Свищов - Велико Търново.

Колко е най-евтиният билет за влак от Свищов до Велико Търново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Свищов до Велико Търново за 3,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Велико Търново струват средно 6,85 лв..

,

Влакове от Свищов до Велико Търново


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Велико Търново и къде ще пристигнете?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от СВИЩОВ и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има до Велико Търново от Свищов с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Свищов до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 04:06, последният е насрочен за 17:06. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 22 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 2 hours and 42 minutes.