• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Стрелча до Овчеполци

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Овчеполци

Пътуването ви от Стрелча до Овчеполци с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стрелча до Овчеполци. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Стрелча да се Овчеполци с влак

разстояние 20 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 31 мин.
СТРЕЛЧА - ОВЧЕПОЛЦИ
06:36 - 07:07
1,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 31 мин.
СТРЕЛЧА - ОВЧЕПОЛЦИ
12:21 - 12:52
1,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 31 мин.
СТРЕЛЧА - ОВЧЕПОЛЦИ
18:21 - 18:52
1,05 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стрелча до Овчеполци с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 20 km от Стрелча до Овчеполци. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стрелча до Овчеполци да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Стрелча до Овчеполци?

Първото пътуване през нощта тръгва от Стрелча в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Стрелча и Овчеполци. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Стрелча до Овчеполци?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стрелча и Овчеполци. Можете да започнете пътуването си в Стрелча на спирки като СТРЕЛЧА. Те се свързват със спирки, включително ОВЧЕПОЛЦИ в Овчеполци. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стрелча до Овчеполци.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стрелча за Овчеполци?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стрелча до Овчеполци. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.