Намерете влак от Стражица до Павел Баня

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Павел Баня

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,39лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 28 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 07:48
Последно отпътуване: 13:51
Разстояние 94km

Евтини билети за влак от Стражица до Павел Баня на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Стражица до Павел Баня с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стражица и Павел Баня.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стражица до Павел Баня?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стражица до Павел Баня за 4,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Павел Баня струват средно 4,85 лв..

,

Влакове от Стражица до Павел Баня


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Стражица и Павел Баня, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стражица до Павел Баня?

Можете да хванете влака до Павел Баня на СТРАЖИЦА, който пристига на ПАВЕЛ БАНЯ.

Колко влакови връзки има от Стражица до Павел Баня всеки ден?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стражица до Павел Баня с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Стражица до Павел Баня с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Павел Баня за 4 hours and 20 minutes, но средно отнема 5 hours and 39 minutes. Първият влак, водещ до Павел Баня е в 07:01, докато последният тръгва от Стражица в 13:01.