Намерете влак от Стралджа до Желю Войвода


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,96лв.
Продължителност на пътуването 14 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 07:03
Последно отпътуване: 19:11
Разстояние 16km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стралджа до Желю Войвода на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стралджа до Желю Войвода. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Стралджа до Желю Войвода?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стралджа и Желю Войвода.

Колко струват билетите за влак от Стралджа до Желю Войвода?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стралджа до Желю Войвода също само за 1,00 лв., докато средната цена е 1,00 лв..

Влакове от Стралджа до Желю Войвода


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стралджа и Желю Войвода?

Влаковете до Желю Войвода заминават от Стралджа от СТРАЛДЖА и пристигат на ЖЕЛЮ ВОЙВОДА.

Колко влакови връзки има от Стралджа до Желю Войвода всеки ден?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стралджа до Желю Войвода с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Стралджа до Желю Войвода с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 16 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Желю Войвода за 14 minutes. Първият влак тръгва от Стралджа в 07:10, докато последният тръгва в 19:10.