Намерете влак от Стралджа до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 22 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 02:35
Последно отпътуване: 16:50
Разстояние 122km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стралджа до Варна на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стралджа до Варна. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Стралджа до Варна?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стралджа - Варна.

Колко струват билетите за влак от Стралджа до Варна?

Средната цена на билети за влак от Стралджа до Варна е 7,83 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стралджа до Варна могат да бъдат около 4,45 лв..

Влакове от Стралджа до Варна


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Стралджа - Варна?

Влаковете до Варна ще заминат от СТРАЛДЖА и ще пристигнат на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Колко влакови връзки има от Стралджа до Варна всеки ден?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стралджа до Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стралджа до Варна

Първият влак до Варна тръгва в 02:08, докато последният в 16:08. Пътуването продължава средно 3 hours and 54 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 2 hours and 52 minutes.