Намерете влак от Стралджа до Трявна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Трявна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 38 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:28
Последно отпътуване: 15:41
Разстояние 101km

С virail са най-евтините билети за влак от Стралджа до Трявна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Трявна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стралджа до Трявна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Стралджа до Трявна с влак?

За да стигнете до Трявна с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Стралджа до Трявна?

Средната цена на билети за влак от Стралджа до Трявна е 5,23 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стралджа до Трявна могат да бъдат около 4,30 лв..

Влакове от Стралджа до Трявна


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Трявна и къде ще пристигнете?

Влаковете до Трявна заминават от Стралджа от СТРАЛДЖА и пристигат на ТРЯВНА.

Пътуване с влак до Трявна от Стралджа: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стралджа до Трявна с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Трявна с влак?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 38 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Трявна за 2 hours and 44 minutes. Първият влак тръгва от Стралджа в 05:12, докато последният тръгва в 15:12.