Намерете влак от Стара Загора до Чирпан

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Чирпан

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 45 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 01:15
Последно отпътуване: 20:32
Разстояние 36km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до Чирпан

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Чирпан. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Чирпан, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Чирпан?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Чирпан.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Чирпан?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Чирпан е 2,25 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Чирпан могат да бъдат около 1,50 лв..

Влакове от Стара Загора до Чирпан


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стара Загора и Чирпан?

Можете да хванете влака до Чирпан на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на ЧИРПАН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Чирпан?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Чирпан с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 11 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Чирпан

Средната продължителност на пътуването е 45 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Чирпан за 39 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 01:10, докато последният тръгва в 11:10.