Намерете влак от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,80лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 25 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 08:09
Последно отпътуване: 18:04
Разстояние 321km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Кресна - Търговище, Област Търговище.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище от 11,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 14,00 лв..

Влакове от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Търговище, Област Търговище и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Стара Кресна от СТАРА КРЕСНА и пристигат на ТЪРГОВИЩЕ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Търговище, Област Търговище от Стара Кресна с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Кресна до Търговище, Област Търговище

Първият влак до Търговище, Област Търговище тръгва в 08:12, докато последният в 18:12. Пътуването продължава средно 12 hours and 31 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Търговище, Област Търговище за 10 hours and 21 minutes.