Намерете влак от Стамболово до Димово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 6 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:08
Последно отпътуване: 12:30
Разстояние 324km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стамболово до Димово

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стамболово до Димово. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Стамболово до Димово с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стамболово и Димово.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димово?

Билетите за влак от Стамболово до Димово струват средно 8,88 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Влакове от Стамболово до Димово


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стамболово и Димово?

Влаковете до Димово могат да заминат от СТАМБОЛОВО or МИХАЛЦИ-СТАМБОЛОВО и да пристигнат на ДИМОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стамболово до Димово?

Ако трябва да пътувате до Димово от Стамболово, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стамболово до Димово

Необходими са средно 7 hours and 22 minutes да стигнете до Димово с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 4 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:12, докато последният тръгва от Стамболово в 12:12.