Намерете влак от Стамболийски до Златица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Златица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,12лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 3 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 08:23
Последно отпътуване: 16:57
Разстояние 73km

С virail са най-евтините билети за влак от Стамболийски до Златица

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Стамболийски до Златица с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стамболийски до Златица, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стамболийски до Златица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стамболийски до Златица от 4,15 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 4,83 лв..

Влакове от Стамболийски до Златица


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Стамболийски - Златица?

Влаковете до Златица могат да заминат от СТАМБОЛИЙСКИ и да пристигнат на ЗЛАТИЦА.

Колко връзки дневно има до Златица от Стамболийски с влак?

Ако трябва да пътувате до Златица от Стамболийски, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Златица с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Златица за 3 hours and 17 minutes, но средно отнема 5 hours and 3 minutes. Първият влак, водещ до Златица е в 08:06, докато последният тръгва от Стамболийски в 16:06.