Намерете влак от Стамболийски до Макреш

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Макреш

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,05лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 31 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 10:17
Последно отпътуване: 18:21
Разстояние 237km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стамболийски до Макреш на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стамболийски до Макреш. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Стамболийски до Макреш с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стамболийски и Макреш.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стамболийски до Макреш?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стамболийски до Макреш от 8,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,48 лв..

Влакове от Стамболийски до Макреш


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Стамболийски - Макреш?

Влаковете до Макреш могат да заминат от СТАМБОЛИЙСКИ и да пристигнат на МАКРЕШ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стамболийски до Макреш?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стамболийски до Макреш с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Стамболийски до Макреш и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Макреш за 8 hours and 42 minutes, но средно отнема 11 hours and 31 minutes. Първият влак, водещ до Макреш е в 10:01, докато последният тръгва от Стамболийски в 18:01.