Намерете влак от София до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 41 мин.
Връзки на ден 126
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 30km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Своге

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Своге. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Своге, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от София до Своге с влак?

За да стигнете до Своге с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Своге?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Своге от 1,35 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,00 лв..

Цена на билет София - Своге всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
1 лв. Още Още 1 лв.1 лв. Още 1 лв.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между София и Своге, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Своге?

Влаковете до Своге заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Своге от София с влак?

39 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 39 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Своге

Средната продължителност на пътуването е 40 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Своге за 39 minutes. Първият влак тръгва от София в 06:11, докато последният тръгва в 22:12.