Намерете влак от София до Павел Баня

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 15 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:54
Последно отпътуване: 14:01
Разстояние 154km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Павел Баня

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Павел Баня. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Павел Баня, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от София до Павел Баня: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Павел Баня с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от София до Павел Баня?

Билетите за влак от София до Павел Баня струват средно 5,95 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,45 лв..

Цена на билет София - Павел Баня всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още Още Още Още Още Още 14 лв.

Влакове от София до Павел Баня


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Павел Баня?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ПАВЕЛ БАНЯ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Павел Баня?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Павел Баня с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Павел Баня с влак?

Необходими са средно 4 hours and 8 minutes да стигнете до Павел Баня с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 9 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:08, докато последният тръгва от София в 14:08.