Намерете влак от София до Чирпан

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Чирпан

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 40 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 05:56
Последно отпътуване: 22:20
Разстояние 174km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Чирпан

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Чирпан. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Чирпан, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Чирпан?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Чирпан.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Чирпан?

Средната цена на билети за влак от София до Чирпан е 7,93 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Чирпан могат да бъдат около 4,95 лв..

Влакове от София до Чирпан


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Чирпан и къде ще пристигнете?

Влаковете до Чирпан заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ЧИРПАН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Чирпан?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Чирпан с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Чирпан и колко време е пътуването?

Първият влак до Чирпан тръгва в 05:01, докато последният в 22:01. Пътуването продължава средно 4 hours and 55 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Чирпан за 4 hours and 2 minutes.