Намерете влак от София до Червен бряг

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Червен бряг

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,06лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 27 мин.
Връзки на ден 96
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 89km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Червен бряг

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Червен бряг. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Червен бряг, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Червен бряг?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Червен бряг.

Колко струват билетите за влак от София до Червен бряг?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Червен бряг също само за 3,45 лв., докато средната цена е 6,53 лв..

Влакове от София до Червен бряг


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Червен бряг и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ЧЕРВЕН БРЯГ.

Пътуване с влак до Червен бряг от София: колко връзки дневно има?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Червен бряг с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 11 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Червен бряг и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 28 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Червен бряг за 1 hour and 55 minutes. Първият влак тръгва от София в 07:11, докато последният тръгва в 20:11.