Намерете влак от Сливен до Сливница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,15лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 18 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 02:09
Последно отпътуване: 10:40
Разстояние 270km

Евтини билети за влак от Сливен до Сливница на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Сливен до Сливница: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Сливница с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Сливница?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Сливница също само за 8,15 лв., докато средната цена е 8,78 лв..

Влакове от Сливен до Сливница


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Сливница и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на СЛИВНИЦА or СЛИВНИЦА - СП..

Колко влакови връзки има от Сливен до Сливница всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Сливница с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Сливен до Сливница с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 hours and 18 minutes да стигнете до Сливница с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 18 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:11, докато последният тръгва от Сливен в 10:11.