Намерете влак от Сливен до Криводол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Криводол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,85лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 25 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 02:07
Последно отпътуване: 17:02
Разстояние 244km

С virail са най-евтините билети за влак от Сливен до Криводол

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Криводол?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Криводол, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Криводол?

Билетите за влак от Сливен до Криводол струват средно 11,83 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,85 лв..

Влакове от Сливен до Криводол


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Криводол?

Можете да хванете влака до Криводол на СЛИВЕН, който пристига на КРИВОДОЛ.

Колко връзки дневно има до Криводол от Сливен с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Криводол с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Сливен до Криводол с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Криводол за 7 hours and 18 minutes, но средно отнема 9 hours and 43 minutes. Първият влак, водещ до Криводол е в 02:04, докато последният тръгва от Сливен в 17:04.