Намерете влак от Сливен до Чирпан

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Чирпан

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 46 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 20:57
Разстояние 98km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до Чирпан

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Сливен до Чирпан с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Чирпан, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Чирпан?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Чирпан също само за 3,70 лв., докато средната цена е 4,78 лв..

Влакове от Сливен до Чирпан


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Сливен и Чирпан е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Чирпан?

Влаковете заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на ЧИРПАН.

Колко влакови връзки има от Сливен до Чирпан всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Чирпан от Сливен, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Чирпан с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Чирпан за 2 hours and 54 minutes, но средно отнема 3 hours and 46 minutes. Първият влак, водещ до Чирпан е в 05:11, докато последният тръгва от Сливен в 20:11.