Намерете влак от Славяново до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,75лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 42 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:28
Последно отпътуване: 13:05
Разстояние 109km

Най-добрите оферти за вашия влак от Славяново до Враца на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Враца. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Славяново до Враца, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Славяново до Враца с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Славяново и Враца.

Каква е цената на билетите за влак от Славяново до Враца?

Билетите за влак от Славяново до Враца струват средно 8,90 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,75 лв..

Влакове от Славяново до Враца


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Славяново - Враца?

Влаковете до Враца могат да заминат от СЛАВЯНОВО и да пристигнат на ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Славяново с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Славяново до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Враца с влак?

Необходими са средно 5 hours and 5 minutes да стигнете до Враца с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 29 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:01, докато последният тръгва от Славяново в 13:01.