Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Славяново до Плевен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Плевен

откривам

Бързо и лесно пътуване от Славяново до Плевен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Славяново до Плевен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Славяново да се Плевен с влак

разстояние 21 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Славяново - Плевен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 4 ч. 25 мин.
СЛАВЯНОВО - ПЛЕВЕН ЗАПАД
11:19 - 15:44
4 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 2 ч. 56 мин.
СЛАВЯНОВО - ПЛЕВЕН
11:19 - 14:15
4,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 5 ч. 24 мин.
СЛАВЯНОВО - ПЛЕВЕН
19:09 - 00:33
8,22 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Славяново до Плевен с влак?

Пътуването между Славяново и Плевен с влак е приблизително 21 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват заминаващите от Славяново до Плевен?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Славяново до Плевен, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Славяново до Плевен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Славяново от следните спирки: СЛАВЯНОВО. Пристигайки в Плевен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ПЛЕВЕН ЗАПАД and ПЛЕВЕН. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Плевен.

Колко пътувания от Славяново до Плевен се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Славяново до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33