Намерете влак от Скутаре до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,05лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 31 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:13
Последно отпътуване: 14:25
Разстояние 138km

Сравнете най-добрите цени за влак от Скутаре до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Скутаре до Плевен с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Скутаре - Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Скутаре до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Скутаре до Плевен от 8,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,73 лв..

Влакове от Скутаре до Плевен


За къси разстояния като тези между Скутаре и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Скутаре до Плевен?

Можете да хванете влака до Плевен на СКУТАРЕ, който пристига на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Скутаре с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Скутаре до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Първият влак до Плевен тръгва в 06:05, докато последният в 14:05. Пътуването продължава средно 8 hours and 54 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 6 hours and 44 minutes.