Намерете влак от Шумен до Карнобат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,06лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 48 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 21:57
Разстояние 69km

Най-добрите оферти за вашия влак от Шумен до Карнобат на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Карнобат?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Карнобат.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Карнобат?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Карнобат за 3,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Карнобат струват средно 13,13 лв..

,

Влакове от Шумен до Карнобат


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Карнобат и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Карнобат на ШУМЕН, който пристига на КАРНОБАТ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Шумен до Карнобат?

Ако трябва да пътувате до Карнобат от Шумен, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карнобат с влак?

Докато първият влак до Карнобат тръгва в 05:06, последният е насрочен за 21:06. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 37 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Карнобат за 3 hours and 32 minutes.