Намерете влак от Шънян до Шънджън

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 620лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 41 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 17:25
Последно отпътуване: 17:55
Разстояние 2311km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шънян до Шънджън

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Шънян до Шънджън с влак?

За да стигнете до Шънджън с влак, можете да разчитате на Kuxun, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Шънян до Шънджън?

Влакове от Шънян до Шънджън


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътуването е толкова дълго, колкото между Шънян и Шънджън, трябва да помислите за полет до Шънджън. Ако резервирате предварително, нискотарифните авиокомпании могат да осигурят полет, който ще ви накара не само да спестите време, но и пари.

От кои станции пътуват влаковете до Шънджън?

Влаковете до Шънджън могат да заминат от shenyangbei or shenyangzhan и да пристигнат на shenzhenzhan.

Колко връзки дневно има до Шънджън от Шънян с влак?

Ако трябва да пътувате до Шънджън от Шънян, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 6 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Шънджън с влак?

Докато първият влак до Шънджън тръгва в 17:07, последният е насрочен за 17:07. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 31 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Шънджън за 11 hours and 11 minutes.