Намерете влак от Септември до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,47лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 16 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 03:59
Последно отпътуване: 13:46
Разстояние 117km

Най-добрите оферти за вашия влак от Септември до Петрич на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Септември до Петрич?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Септември и Петрич.

Каква е цената на билетите за влак от Септември до Петрич?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Септември до Петрич също само за 7,40 лв., докато средната цена е 7,55 лв..

Влакове от Септември до Петрич


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Септември и Петрич е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Петрич на СЕПТЕМВРИ, който пристига на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Септември до Петрич?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Септември до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Септември до Петрич

Докато първият влак до Петрич тръгва в 03:12, последният е насрочен за 13:12. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 6 hours and 32 minutes.