Намерете влак от Сеново до Летница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Летница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 13 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 06:59
Последно отпътуване: 22:52
Разстояние 111km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сеново до Летница

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сеново до Летница. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Сеново до Летница с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сеново до Летница, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Летница?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сеново до Летница за 6,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Летница струват средно 8,93 лв..

,

Влакове от Сеново до Летница


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сеново и Летница?

Влаковете до Летница ще заминат от СЕНОВО и ще пристигнат на ЛЕТНИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Летница от Сеново с влак?

Ако трябва да пътувате до Летница от Сеново, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Сеново до Летница и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Летница за 5 hours and 10 minutes, но средно отнема 6 hours and 13 minutes. Първият влак, водещ до Летница е в 06:01, докато последният тръгва от Сеново в 22:01.