Намерете влак от Съединение до Ихтиман

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ихтиман

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,60лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 57 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 06:27
Последно отпътуване: 12:13
Разстояние 63km

Сравнете най-добрите цени за влак от Съединение до Ихтиман

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Съединение до Ихтиман: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Ихтиман с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Съединение до Ихтиман?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Съединение до Ихтиман също само за 3,60 лв., докато средната цена е 3,90 лв..

Влакове от Съединение до Ихтиман


Тъй като пътуването между Съединение и Ихтиман е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Съединение и Ихтиман?

Влаковете до Ихтиман могат да заминат от СЪЕДИНЕНИЕ и да пристигнат на ИХТИМАН.

Пътуване с влак до Ихтиман от Съединение: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Съединение до Ихтиман с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Съединение до Ихтиман и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Ихтиман тръгва в 06:01, последният е насрочен за 12:01. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 57 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ихтиман за 2 hours and 40 minutes.