Намерете влак от Съединение до Батановци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Батановци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,85лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 56 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 06:27
Последно отпътуване: 12:12
Разстояние 136km

Най-добрите оферти за вашия влак от Съединение до Батановци на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Съединение до Батановци?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Съединение и Батановци.

Колко струват билетите за влак от Съединение до Батановци?

Средната цена на билети за влак от Съединение до Батановци е 6,30 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Съединение до Батановци могат да бъдат около 5,85 лв..

Влакове от Съединение до Батановци


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Батановци?

Влаковете до Батановци могат да заминат от СЪЕДИНЕНИЕ и да пристигнат на БАТАНОВЦИ.

Колко връзки дневно има до Батановци от Съединение с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Съединение до Батановци с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Съединение до Батановци и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 5 hours and 56 minutes да стигнете до Батановци с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 41 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Съединение в 12:11.