Намерете влак от Сандански до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,40лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 8 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 07:23
Последно отпътуване: 17:22
Разстояние 156km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сандански до Своге на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Сандански до Своге. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Сандански до Своге с влак?

За да стигнете до Своге с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Сандански до Своге?

Средната цена на билети за влак от Сандански до Своге е 5,60 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сандански до Своге могат да бъдат около 5,40 лв..

Влакове от Сандански до Своге


Тъй като пътуването между Сандански и Своге е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Своге?

Влаковете до Своге заминават от Сандански от САНДАНСКИ и пристигат на СВОГЕ.

Пътуване с влак до Своге от Сандански: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сандански до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Своге и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Своге за 4 hours and 51 minutes, но средно отнема 5 hours and 53 minutes. Първият влак, водещ до Своге е в 07:01, докато последният тръгва от Сандански в 17:01.