Намерете влак от Самуил до Трявна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Трявна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,73лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 26 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 17:53
Разстояние 124km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Самуил до Трявна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Трявна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Самуил до Трявна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Самуил до Трявна: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Самуил и Трявна.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Самуил до Трявна?

Билетите за влак от Самуил до Трявна струват средно 6,38 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,00 лв..

Влакове от Самуил до Трявна


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Трявна?

Влаковете до Трявна ще заминат от САМУИЛ и ще пристигнат на ТРЯВНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Трявна от Самуил с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Самуил до Трявна с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Самуил до Трявна с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Трявна тръгва в 05:08, докато последният в 17:08. Пътуването продължава средно 5 hours and 45 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Трявна за 4 hours and 42 minutes.