Намерете влак от Самуил до Нова Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,95лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 50 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:38
Последно отпътуване: 09:30
Разстояние 129km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Самуил до Нова Загора

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Самуил до Нова Загора. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Самуил до Нова Загора с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Самуил и Нова Загора.

Колко струват билетите за влак от Самуил до Нова Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Самуил до Нова Загора също само за 8,95 лв., докато средната цена е 10,95 лв..

Влакове от Самуил до Нова Загора


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Нова Загора?

Влаковете заминават от Самуил от САМУИЛ и пристигат на НОВА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Самуил до Нова Загора всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Самуил до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Самуил до Нова Загора

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 50 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Нова Загора за 8 hours and 12 minutes. Първият влак тръгва от Самуил в 07:11, докато последният тръгва в 09:11.