Намерете влак от Садово до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,20лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 33 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 10:20
Последно отпътуване: 10:20
Разстояние 164km

Сравнете най-добрите цени за влак от Садово до Петрич

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Петрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Садово до Петрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Садово до Петрич с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Садово и Петрич.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Садово до Петрич?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Садово до Петрич за 9,20 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Петрич струват средно 9,20 лв..

,

Влакове от Садово до Петрич


За къси разстояния като тези между Садово и Петрич, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Садово от САДОВО и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има до Петрич от Садово с влак?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Садово, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Садово до Петрич

Първият влак до Петрич тръгва в 10:11, докато последният в 10:11. Пътуването продължава средно 8 hours and 33 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Петрич за 8 hours and 33 minutes.