Намерете влак от Садово до Божурище

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Божурище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 29 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:24
Последно отпътуване: 13:24
Разстояние 158km

С virail са най-евтините билети за влак от Садово до Божурище

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Божурище. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Садово до Божурище, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Садово до Божурище?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Садово - Божурище.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Садово до Божурище?

Билетите за влак от Садово до Божурище струват средно 5,45 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,00 лв..

Влакове от Садово до Божурище


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Садово до Божурище?

Можете да хванете влака до Божурище на САДОВО, който пристига на БОЖУРИЩЕ.

Колко влакови връзки има от Садово до Божурище всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Садово до Божурище с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Садово до Божурище с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Божурище за 4 hours and 40 minutes, но средно отнема 5 hours and 25 minutes. Първият влак, водещ до Божурище е в 05:01, докато последният тръгва от Садово в 13:01.