Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Садово до Белозем

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Белозем

откривам

Пътуването ви от Садово до Белозем с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Садово до Белозем. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Садово да се Белозем с влак

разстояние 11 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Садово - Белозем

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 58 мин.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
10:25 - 12:23
1,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 19 мин.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
15:14 - 16:33
1,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 4 мин.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
18:26 - 19:30
1,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
19:31 - 20:31
2 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 46 мин.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
08:06 - 09:52
2,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 25 мин.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
14:13 - 15:38
2,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 1 мин.
САДОВО - БЕЛОЗЕМ
20:26 - 21:27
2,25 лв.

Колко дълго е пътуването от Садово до Белозем с влак?

Пътуването между Садово и Белозем с влак е приблизително 12 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Садово до Белозем?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Садово до Белозем, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Садово до Белозем?

В Садово спирките за заминаване включват САДОВО. Когато пристигнете в Белозем, може да успеете да слезете на спирки като БЕЛОЗЕМ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Садово до Белозем?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Садово до Белозем. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback