Намерете влак от Роман, Област Враца до Златица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Златица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 28 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 04:42
Последно отпътуване: 19:26
Разстояние 51km

Сравнете най-добрите цени за влак от Роман, Област Враца до Златица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Роман, Област Враца до Златица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Роман, Област Враца и Златица.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Златица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Роман, Област Враца до Златица за 4,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Златица струват средно 6,25 лв..

,

Влакове от Роман, Област Враца до Златица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Роман, Област Враца до Златица?

Влаковете до Златица могат да заминат от РОМАН и да пристигнат на ЗЛАТИЦА.

Колко връзки дневно има до Златица от Роман, Област Враца с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Роман, Област Враца до Златица с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Роман, Област Враца до Златица с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 22 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Златица за 3 hours and 26 minutes. Първият влак тръгва от Роман, Област Враца в 04:11, докато последният тръгва в 19:11.