Намерете влак от Разлог до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,40лв.
Продължителност на пътуването 16 ч. 15 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 05:47
Последно отпътуване: 05:47
Разстояние 239km

Сравнете най-добрите цени за влак от Разлог до Видин

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Разлог до Видин. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Разлог до Видин?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Разлог и Видин.

Каква е цената на билетите за влак от Разлог до Видин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Разлог до Видин за 11,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Видин струват средно 11,40 лв..

,

Влакове от Разлог до Видин


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Разлог - Видин?

Влаковете до Видин ще заминат от РАЗЛОГ и ще пристигнат на ВИДИН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Разлог до Видин?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Разлог до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Разлог до Видин с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 16 hours and 15 minutes да стигнете до Видин с влак, но ще ви отнеме 16 hours and 15 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:06, докато последният тръгва от Разлог в 05:06.