Намерете влак от Разград до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,83лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 33 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:59
Последно отпътуване: 22:13
Разстояние 117km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Разград до Ямбол

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Разград до Ямбол. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Разград до Ямбол: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Разград - Ямбол.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Ямбол?

Билетите за влак от Разград до Ямбол струват средно 12,43 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,30 лв..

Цена на билет Разград - Ямбол всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7,30 лв.7,30 лв. Още Още Още Още Още

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Разград до Ямбол?

Можете да хванете влака до Ямбол на РАЗГРАД, който пристига на ЯМБОЛ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Ямбол от Разград с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Разград до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Разград до Ямбол

С най-бързите връзки ще бъдете в Ямбол за 8 hours and 44 minutes, но средно отнема 11 hours and 56 minutes. Първият влак, водещ до Ямбол е в 07:12, докато последният тръгва от Разград в 22:12.