Намерете влак от Разград до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 33 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 05:52
Последно отпътуване 00:50
разстояние 80 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Разград до Горна Оряховица на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Разград до Горна Оряховица?

Средната цена на билети за влак от Разград до Горна Оряховица е 5,42 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Разград до Горна Оряховица могат да бъдат около 4,45 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Разград до Горна Оряховица?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Разград до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Влакове от Разград до Горна Оряховица

Колко време отнема от Разград до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 05:52, докато последният в 00:50. Пътуването продължава средно 4 ч. 33 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 3 ч. 25 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Разград от РАЗГРАД и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Разград и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от Разград до Горна Оряховица всеки ден?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Разград с влак, 8 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 1 маршрута са преки линии, докато 7 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Разград до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.