Намерете влак от Разград до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 35 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 04:04
Последно отпътуване: 21:24
Разстояние 80km

Сравнете най-добрите цени за влак от Разград до Горна Оряховица

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Разград до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Разград до Горна Оряховица: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Разград и Горна Оряховица.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Разград до Горна Оряховица от 4,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,75 лв..

Влакове от Разград до Горна Оряховица


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Разград и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от РАЗГРАД и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Разград: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Разград до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Разград до Горна Оряховица с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 04:08, последният е насрочен за 21:08. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 3 hours and 34 minutes.