Намерете влак от Разград до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,05лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 25 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 04:04
Последно отпътуване: 21:24
Разстояние 181km

Евтини билети за влак от Разград до Димитровград, Област Хасково на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Разград до Димитровград, Област Хасково?

За да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Разград до Димитровград, Област Хасково?

Средната цена на билети за влак от Разград до Димитровград, Област Хасково е 12,63 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Разград до Димитровград, Област Хасково могат да бъдат около 9,05 лв..

Влакове от Разград до Димитровград, Област Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Разград и Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково могат да заминат от РАЗГРАД и да пристигнат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Колко връзки дневно има до Димитровград, Област Хасково от Разград с влак?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Разград, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Разград до Димитровград, Област Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 24 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Димитровград, Област Хасково за 6 hours and 50 minutes. Първият влак тръгва от Разград в 04:08, докато последният тръгва в 21:08.