Намерете влак от Радомир до Ихтиман

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ихтиман

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:34
Последно отпътуване: 20:54
Разстояние 71km

С virail са най-евтините билети за влак от Радомир до Ихтиман

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Радомир до Ихтиман. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Радомир до Ихтиман с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Радомир и Ихтиман.

Колко струват билетите за влак от Радомир до Ихтиман?

Билетите за влак от Радомир до Ихтиман струват средно 3,13 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,85 лв..

Влакове от Радомир до Ихтиман


Тъй като пътуването между Радомир и Ихтиман е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Радомир и Ихтиман?

Влаковете до Ихтиман заминават от Радомир от РАДОМИР и пристигат на ИХТИМАН.

Пътуване с влак до Ихтиман от Радомир: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Радомир до Ихтиман с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Радомир до Ихтиман и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Ихтиман тръгва в 05:10, последният е насрочен за 20:10. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 7 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ихтиман за 2 hours and 39 minutes.