Намерете влак от Полски Тръмбеш до Смядово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Смядово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,20лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 18 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 09:37
Последно отпътуване: 16:10
Разстояние 116km

Сравнете най-добрите цени за влак от Полски Тръмбеш до Смядово

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Полски Тръмбеш до Смядово. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Полски Тръмбеш до Смядово: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Полски Тръмбеш - Смядово.

Колко струват билетите за влак от Полски Тръмбеш до Смядово?

Билетите за влак от Полски Тръмбеш до Смядово струват средно 6,95 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,20 лв..

Влакове от Полски Тръмбеш до Смядово


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Полски Тръмбеш и Смядово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Полски Тръмбеш до Смядово?

Можете да хванете влака до Смядово на ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ, който пристига на СМЯДОВО.

Колко влакови връзки има от Полски Тръмбеш до Смядово всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Полски Тръмбеш до Смядово с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Полски Тръмбеш до Смядово с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Смядово тръгва в 09:01, докато последният в 16:01. Пътуването продължава средно 4 hours and 18 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Смядово за 3 hours and 37 minutes.