Намерете влак от Подгорица до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 08:18
Последно отпътуване: 17:41
Разстояние 150km

С virail са най-евтините билети за влак от Подгорица до Плевен

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Подгорица до Плевен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Подгорица до Плевен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Подгорица и Плевен.

Колко струват билетите за влак от Подгорица до Плевен?

Влакове от Подгорица до Плевен


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Влаковете заминават от Подгорица от ПОДГОРИЦА и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Подгорица с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Подгорица до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Плевен с влак?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 08:08, последният е насрочен за 17:08. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 51 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 3 hours and 12 minutes.