Намерете влак от Плиска до Златица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Златица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,75лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 55 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:49
Последно отпътуване: 19:53
Разстояние 253km

Най-добрите оферти за вашия влак от Плиска до Златица на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Златица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Плиска до Златица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Плиска до Златица с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Плиска и Златица.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Плиска до Златица?

Средната цена на билети за влак от Плиска до Златица е 13,23 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Плиска до Златица могат да бъдат около 9,75 лв..

Влакове от Плиска до Златица


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Плиска - Златица?

Можете да хванете влака до Златица на ПЛИСКА, който пристига на ЗЛАТИЦА.

Пътуване с влак до Златица от Плиска: колко връзки дневно има?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Плиска до Златица с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Златица и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 52 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Златица за 9 hours and 45 minutes. Първият влак тръгва от Плиска в 06:01, докато последният тръгва в 19:01.