Намерете влак от Петрич до Перник

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,56лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 41 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 17:30
Разстояние 134km

Най-добрите оферти за вашия влак от Петрич до Перник на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Петрич до Перник: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Петрич - Перник.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Перник?

Средната цена на билети за влак от Петрич до Перник е 4,67 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Петрич до Перник могат да бъдат около 4,30 лв..

Влакове от Петрич до Перник


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Петрич и Перник е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Петрич - Перник?

Влаковете до Перник могат да заминат от ПЕТРИЧ и да пристигнат на ПЕРНИК.

Колко връзки дневно има до Перник от Петрич с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Петрич до Перник с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Петрич до Перник с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 42 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Перник за 2 hours and 51 minutes. Първият влак тръгва от Петрич в 05:06, докато последният тръгва в 17:06.