Намерете влак от Петрич до Кочериново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кочериново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,60лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 16 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 19:25
Разстояние 77km

Евтини билети за влак от Петрич до Кочериново на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Петрич до Кочериново с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Петрич и Кочериново.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Кочериново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Петрич до Кочериново от 2,60 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,25 лв..

Влакове от Петрич до Кочериново


За къси разстояния като тези между Петрич и Кочериново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Кочериново?

Влаковете заминават от Петрич от ПЕТРИЧ и пристигат на КОЧЕРИНОВО.

Колко връзки дневно има до Кочериново от Петрич с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Петрич до Кочериново с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Петрич до Кочериново с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Кочериново тръгва в 05:12, докато последният в 19:12. Пътуването продължава средно 2 hours and 34 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Кочериново за 2 hours and 3 minutes.