Намерете влак от Петрич до Харманли

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 8 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 12:50
Последно отпътуване: 16:08
Разстояние 231km

Най-добрите оферти за вашия влак от Петрич до Харманли на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Петрич до Харманли. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Петрич до Харманли?

За да стигнете до Харманли с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Харманли?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Петрич до Харманли за 10,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Харманли струват средно 10,55 лв..

,

Влакове от Петрич до Харманли


За къси разстояния като тези между Петрич и Харманли, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Петрич до Харманли?

Влаковете до Харманли могат да заминат от ПЕТРИЧ и да пристигнат на ХАРМАНЛИ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Петрич до Харманли?

Ако трябва да пътувате до Харманли от Петрич, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Петрич до Харманли и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 10 hours and 8 minutes да стигнете до Харманли с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 55 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 12:06, докато последният тръгва от Петрич в 16:06.