Намерете влак от Петрич до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 49 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 14:05
Разстояние 153km

Най-добрите оферти за вашия влак от Петрич до Асеновград на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Петрич до Асеновград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Петрич - Асеновград.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Асеновград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Петрич до Асеновград от 9,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,28 лв..

Влакове от Петрич до Асеновград


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Петрич до Асеновград?

Влаковете до Асеновград могат да заминат от ПЕТРИЧ и да пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Петрич с влак?

Ако трябва да пътувате до Асеновград от Петрич, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Петрич до Асеновград

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 10 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Асеновград за 8 hours and 14 minutes. Първият влак тръгва от Петрич в 05:01, докато последният тръгва в 14:01.