Намерете влак от Перник до Велинград

Започва от
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Перник до Велинград

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Перник до Велинград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Перник до Велинград от Train е 101 км и отнема 5 ч. 31 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 05:10 и последното на 21:14. Възможно е да пътувате от Перник до Велинград от Train само за ∞ лв. или за -∞ лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 5 ч. 31 мин.
Връзка на ден 6
Най-висока цена -∞ лв.
Първо заминаване 05:10
Последно заминаване 21:14
Разстояние 101 km
Заминаване Перник
Пристигане Велинград
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Перник до Велинград

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -2°
  Feb 08
  Още
  -6°
  Feb 09
  Още
  -4°
  Feb 10
  Още
  -3°
  Feb 11
  Още
  -1°
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Перник - Велинград пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Перник до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
29.07kg
Влак
1.428kg
Автобус
6.936kg
Кола
4.998kg

Настаняване, което може да харесате в Велинград

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Перник до Велинград с влак?

Пътуването между Перник и Велинград с влак обикновено отнема 5 ч. 31 мин., за да се измине разстояние от 102 km. Най-краткото пътуване от Перник до Велинград ще ви отнеме 4 ч. 24 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Велинград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Перник до Велинград?

По принцип първото отпътуване за деня от Перник ще бъде в 05:10, а последното - в 21:14. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Перник до Велинград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Перник до Велинград?

Можете да тръгнете от Перник на спирки като Pernik Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Велинград на следните спирки: Velingrad. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Перник и Велинград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Перник за Велинград?

Ще можете да пътувате от Перник до Велинград, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 6 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Перник до Велинград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има директни връзки от Перник до Велинград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване