Намерете влак от Перник до Раковски

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Раковски

Детайли за пътуването

Най-добра цена 23,27лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 37 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 18:20
Разстояние 162km

Сравнете най-добрите цени за влак от Перник до Раковски

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Раковски. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Перник до Раковски, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Перник до Раковски с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Перник - Раковски.

Каква е цената на билетите за влак от Перник до Раковски?

Билетите за влак от Перник до Раковски струват средно 11,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,90 лв..

Влакове от Перник до Раковски


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Перник и Раковски, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Перник - Раковски?

Влаковете до Раковски ще заминат от ПЕРНИК и ще пристигнат на РАКОВСКИ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Перник до Раковски?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до Раковски с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Раковски и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Раковски за 9 hours and 18 minutes, но средно отнема 10 hours and 34 minutes. Първият влак, водещ до Раковски е в 05:02, докато последният тръгва от Перник в 18:02.