Намерете влак от Перник до Плиска

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плиска

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,05лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 56 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 21:20
Разстояние 343km

С virail са най-евтините билети за влак от Перник до Плиска

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Перник до Плиска?

За да стигнете до Плиска с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Перник до Плиска?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Перник до Плиска за 11,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Плиска струват средно 14,30 лв..

,

Влакове от Перник до Плиска


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Перник и Плиска, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Перник - Плиска?

Влаковете заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ПЛИСКА.

Колко влакови връзки има от Перник до Плиска всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Плиска от Перник, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Перник до Плиска с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плиска за 9 hours and 22 minutes, но средно отнема 11 hours and 23 minutes. Първият влак, водещ до Плиска е в 05:07, докато последният тръгва от Перник в 21:07.