Намерете влак от Перник до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,44лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 17 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:22
Последно отпътуване: 17:48
Разстояние 134km

Сравнете най-добрите цени за влак от Перник до Петрич

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Перник до Петрич?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Перник и Петрич.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Перник до Петрич?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Перник до Петрич от 4,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,30 лв..

Влакове от Перник до Петрич


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Перник и Петрич?

Влаковете заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Петрич от Перник с влак?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Перник, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Перник до Петрич

Докато първият влак до Петрич тръгва в 08:06, последният е насрочен за 17:06. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 14 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 2 hours and 50 minutes.